Luar Multimode Serat Optik Kabel Hideung PE Jaket Sareng Uni - Tube Gel - dieusian Konstruksi

Pedaran pondok:

Detil Produk Deskripsi Tipe Kabel: Tipe Serat Luar: SM / MM Cable Core: 2-24 Cable Jaket: MDPE / HDPE Struktur: Uni-Tube Jaket: Hideung GYXTW Multimode outdoor Fiber Optic Cable sareng Hideung PE Jack Deskripsi: GYXTW Armored Uni-Tube Jaket Tunggal / kabel Single Armored dirancang sareng kalenturan sareng kagunaan anu diperyogikeun pikeun pamasangan anu paling nuntut ayeuna, kalebet dikubur langsung. Armor logam dipaké nalika panyalindungan mékanis dipikahoyong. Fitur: Uni -...


Detil Produk

FAQ

Produk Tag

Pedaran Produk lengkep
Jenis kabel: Luar Jenis Serat: SM / MM
Kabel Inti: 2-24 Jaket Kabel: MDPE / HDPE
Struktur: Uni-Tube Jaket: Hideung

 

Kabel Serat Optik GYXTW Multimode Luar sareng Jaket pe Hideung

Pedaran:

GYXTW Armored Uni-Tube Single Jacket / Single Armored kabel dirancang kalayan kalenturan sareng kagunaan

diperyogikeun pikeun pamasangan anu paling nuntut ayeuna, kalebet langsung dikubur.

Armor logam dipaké nalika panyalindungan mékanis dipikahoyong.

Fitur:

Konstruksi uni-tube gél-dieusian pikeun panangtayungan serat anu unggul.

Armor logam pikeun ngalindungan kabel tina serangan rodénsia sareng karusakan mékanis.

Kawat wéb anu ditancebkeun nyayogikeun kakuatan tarik anu dipikahoyong sareng tahan naksir.

Kompak, gampang dipasang.

UV sareng desain waterproof.

Aplikasi:

Komunikasi antar sora atanapi data.

Dipasang dina saluran, saluran cai jero taneuh.

FTTx / FTTH / FTTD


Spésifikasi:

Jenis Serat G.652 G.655 50/125 ^ m 62.5 / 125 ^ m
Atenuasi(+ 20X) 850 nm <3,0 dB / km <3,3 dB / km
1300 nm <1,0 dB / km <1,0 dB / km
1310 nm <0,36 dB / km <0,40 dB / km
1550 nm <0,22 dB / km <0,23 dB / km
Bandwidth 850 nm > 500 MHz-km > 200 Mhz-km
1300 nm > 500 MHz-km > 500 Mhz-km
Aperture numerik 0,200 ± 0,015 NA 0,275 ± 0,015 NA
Kabel Cut-off Panjang gelombang cc <1260 nm <1450 nm

Struktur sareng Spesifikasi Téknis:

SeratCacah NominalDiameter

(mm)

NominalBeurat

(kg / km)

Beban Tileile anu Diidinan(N) Résistansi naksir Anu Diidinan
(N / 100mm)
Jangka pondok Jangka Panjang Jangka pondok Jangka Panjang
2 ~ 12 8.6 95 1500 600 1000 300
14 ~ 24 9.0 110 1500 600 1000 300

Catetan: Lembar data ieu ngan ukur tiasa janten rujukan, tapi sanés suplement kana kontrak. Punten taroskeun ka jalma penjualan kami pikeun inpormasi lengkep.

Gambar Produk:

Outdoor Multimode Fiber Optic Cable Black PE Jacket With Uni - Tube Gel - Filled Construction

Tag:

kabel serat optik mode tunggal,

kabel serat waja


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami