LGX PLC Serat Optik Splitter Box sareng SC APC Simplex Serat Optik Adaptor

Pedaran pondok:

Detil Produk Deskripsi Konektor Tipe: SC, FC, LC, ST Ferrule End-face: PC, UPC, APC Fiber Type: G652D G657A1 G657A2 Fiber Mode: Singlmode Package: Steel Tube, ABS Structure: 1 × 32 2 × 32 LGX PLC Splitter Box sareng SC APC Simplex Fiber Optic Adapters Katerangan: TTI nyayogikeun séri lengkep produk splitter 1xN sareng 2xN anu diluyukeun pikeun aplikasi khusus. Sadaya produk minuhan GR-1209-CORE sareng GR-1221-CORErequirements. Fitur: Seragam anu saé sareng leungitna sisipan rendah Low Polari ...


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Pedaran Produk lengkep
Jenis Panyambung: SC, FC, LC, ST Ferrule End-face: PC, UPC, APC
Jenis Serat: G652D G657A1 G657A2 Mode Serat: Singlmode
Pakét: Tabung Baja, ABS Struktur: 1 × 32 2 × 32

LGX PLC Splitter Box sareng SC APC Simplex Serat Optik Adaptor

Pedaran:

TTI nyayogikeun séri lengkep produk splitter 1xN sareng 2xN anu diluyukeun pikeun aplikasi khusus. Sadaya produk minuhan GR-1209-CORE sareng GR-1221-CORErequirements.

Fitur:

Keseragaman anu saé sareng leungitna sisipan rendah

Leueur Gumantungna Polarisasi

Mékanis alus teuing

Stabilitas Telecordia GR-1221 sareng GR-1209

Komponén ngalangkungan TLC-Certified, Luyu sareng YD1117-2001

Rasio Pupus Polarisasi Tinggi & Kaseragaman Anu Saé

Serat input: 0.9mm atanapi 250μm serat kanggo pilihan

Kaluaran serat: serat 250μm bulistir (Éta manpaat pikeun panyambungan) Serat G.657A

Aplikasi:

Serat ka titik (FTTX)

Jaringan daérah lokal (LAN)

Télévisi kabel (CATV)

Parangkat tés

Serat ka bumi (FTTH)

Jaringan optik pasip (PON, GEPON)

Spésifikasi:

Tabel 1 - 1 × N PLC Serat Splitter

Parameter 1 × 2 1 × 4 1 × 8 1 × 16 1 × 32 1 × 64
Panjang Operasi (nm) 1260 ~ 1650
Jenis Serat G657A atanapi konsumén dieusian
Insertion Loss (dB) (P / S Kelas) 3.8 / 4.0 7.1 / 7.3 10.2 / 10.5 13.5 / 13.7 16.5 / 16.9 20.5 / 21.0
Kaleungitan Saragam (dB) 0,4 0.6 0,8 1.2 1.5 2.0
Return Loss (dB) (P / S Kelas) 55/50 55/50 55/50 55/50 55/50 55/50
Karugian Gumantung Polarisasi (dB) 0,2 0,2 0,2 0,25 0.3 0,35
Diréktipitas (dB) 55 55 55 55 55 55
Karugian Gumantung Panjang gelombang (dB) 0.3 0.3 0.3 0,5 0,5 0,5
Stabilitas Suhu (-40 ~ 85 ℃) (dB) 0,4 0,4 0,4 0,5 0,5 0,5
Suhu Operasi (℃) -40 ~ 85
Suhu Panyimpenan (℃) -40 ~ 85
Pakét Tube Steel atanapi ABS

Méja 2 - 2 × N PLC Serat Splitter

Parameter 2 × 2 2 × 4 2 × 8 2 × 16 2 × 32 2 × 64
Panjang Operasi (nm) 1260 ~ 1650
Jenis Serat G657A atanapi konsumén dieusian
Insertion Loss (dB) 4.0 7.6 11.0 14.4 17,5 21.0
Kaleungitan Saragam (dB) 0.6 1.0 1.2 1.5 1.8 2.2
Return Loss (dB) (P / S Kelas) 55/50 55/50 55/50 55/50 55/50 55/50
Karugian Gumantung Polarisasi (dB) 0,2 0,2 0.3 0.3 0,4 0,4
Diréktipitas (dB) 55 55 55 55 55 55
Karugian Gumantung Panjang gelombang (dB) 0.3 0,4 0,5 0,5 0,5 0,5
Stabilitas Suhu (-40 ~ 85 ℃) (dB) 0,4 0,4 0,4 0,5 0,5 0,5
Suhu Operasi (℃) -40 ~ 85
Suhu Panyimpenan (℃) -40 ~ 85
Pakét Tube Steel atanapi ABS

Catetan:

  1. Dihususkeun tanpa konektor.
  2. Tambahkeun tambahan 0.15dB karugian per konektor

Gambar Produk:

LGX PLC Fiber Optic Splitter Box with SC APC Simplex Fiber Optic Adapters

Tag:

serat optik gandeng,

serat optik plc splitter


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami