G657A2 Serat Optik Splitter Pikeun Serat Optik Sensor, Lc Lc St St Coupler

Pedaran pondok:

Detil Produk Deskripsi Konektor Tipe: SC, FC, LC, ST Ferrule End-face: PC, UPC, APC Serat Type: G652D G657A1 G657A2 Fiber Mode: Singlmode Package: Steel Tube, ABS Structure: 1 × 32 2 × 32 G657A2 Fiber PLCFiber Optic Splitter pikeun Serat Optical Sensors Katerangan: PLC Fiber optic splitter mangrupikeun unsur mikro-optik anu ngagunakeun téknik fotolithographic pikeun ngawangun gelombang gelombang optik dina substrat sedeng atanapi semikonduktor pikeun ngawujudkeun fungsi distribusi cabang. Pamisah serat tiasa dianggo ...


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Pedaran Produk lengkep
Jenis Panyambung: SC, FC, LC, ST Ferrule End-face: PC, UPC, APC
Jenis Serat: G652D G657A1 G657A2 Mode Serat: Singlmode
Pakét: Tabung Baja, ABS Struktur: 1 × 32 2 × 32

G657A2 Serat PLCFiber Optic Splitter pikeun sénsor serat optik

Pedaran:

PLC Fiber optic splitter mangrupikeun unsur mikro-optik anu ngagunakeun téknik fotolithographic pikeun ngabentuk gelombang gelombang optik dina substrat sedeng atanapi semikonduktor pikeun ngawujudkeun fungsi distribusi cabang.

Splitter serat tiasa dianggo sareng konfigurasi 1 × 2, 1 × 3, 1 × 4, 1 × 5, 1 × 6, 1 × 8, 1 × 12, 1 × 16, 1 × 18, 1 × 32 sareng 1 × 64 kalayan modeu tunggal atanapi serat multimode sareng kami nawiskeun sadayana jinis panyambungna tina pra-panyambung sapertos SC, FC, ST, LC sareng E2000 dll.

Fitur:

Leungitna sisipan rendah

Leungitna gumantung polarisasi rendah

Karugian Balik Tinggi

Rasio Pamisah Pilihan 20/80, 40/60… (50/50 salaku standar.)

Kompak pikeun daérah aplikasi alit sapertos dina panutupan atanapi dulang sambung

Suhu Operasi lega sareng Panjang gelombang

Stabilitas Lingkungan & Mékanis anu saé

Mumpuni Dina Telcordia GR-1221 sareng GR-1209

Ukuran tabung-kompak baja

Aplikasi:

FTTX (FTTP, FTTH, FTTN, FTTC)

Jaringan Optik Pasip (PON)

Jaringan Daérah Lokal (LAN)

Sistem CATV

Nguatkeun, Sistem Monitoring

Alat-alat tés

Émbaran Pesenan

Pikeun FBT Splitter, Fiberstore nyayogikeun séri séri sapertos ieu khusus kanggo anu khusus

Spésifikasi:

Tabel 1 - 1 × N PLC Serat Splitter

Parameter 1 × 2 1 × 4 1 × 8 1 × 16 1 × 32 1 × 64
Panjang Operasi (nm) 1260 ~ 1650
Jenis Serat G657A atanapi konsumén dieusian
Insertion Loss (dB) (P / S Kelas) 3.8 / 4.0 7.1 / 7.3 10.2 / 10.5 13.5 / 13.7 16.5 / 16.9 20.5 / 21.0
Kaleungitan Saragam (dB) 0,4 0.6 0,8 1.2 1.5 2.0
Return Loss (dB) (P / S Kelas) 55/50 55/50 55/50 55/50 55/50 55/50
Karugian Gumantung Polarisasi (dB) 0,2 0,2 0,2 0,25 0.3 0,35
Diréktipitas (dB) 55 55 55 55 55 55
Karugian Gumantung Panjang gelombang (dB) 0.3 0.3 0.3 0,5 0,5 0,5
Stabilitas Suhu (-40 ~ 85 ℃) (dB) 0,4 0,4 0,4 0,5 0,5 0,5
Suhu Operasi (℃) -40 ~ 85
Suhu Panyimpenan (℃) -40 ~ 85
Pakét Tube Steel atanapi ABS

Méja 2 - 2 × N PLC Serat Splitter

Parameter 2 × 2 2 × 4 2 × 8 2 × 16 2 × 32 2 × 64
Panjang Operasi (nm) 1260 ~ 1650
Jenis Serat G657A atanapi konsumén dieusian
Insertion Loss (dB) 4.0 7.6 11.0 14.4 17,5 21.0
Kaleungitan Saragam (dB) 0.6 1.0 1.2 1.5 1.8 2.2
Return Loss (dB) (P / S Kelas) 55/50 55/50 55/50 55/50 55/50 55/50
Karugian Gumantung Polarisasi (dB) 0,2 0,2 0.3 0.3 0,4 0,4
Diréktipitas (dB) 55 55 55 55 55 55
Karugian Gumantung Panjang gelombang (dB) 0.3 0,4 0,5 0,5 0,5 0,5
Stabilitas Suhu (-40 ~ 85 ℃) (dB) 0,4 0,4 0,4 0,5 0,5 0,5
Suhu Operasi (℃) -40 ~ 85
Suhu Panyimpenan (℃) -40 ~ 85
Pakét Tube Steel atanapi ABS

Catetan:

  1. Dihususkeun tanpa konektor.
  2. Tambahkeun tambahan 0.15dB karugian per konektor

Gambar Produk:

G657A2 Fiber Optic Splitter For Fiber Optical Sensors , Lc Lc  St St Coupler

Tag:

serat optik splitter,

serat optik plc splitter


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami