FBT Serat Optik Cable Splitter Kalayan Jandéla Tunggal, Serat Optik Coupler 1 * 2 1 * 3 1 * 5 1 * 6 1 * 7

Pedaran pondok:

Detil Produk Deskripsi Konektor Tipe: SC, FC, LC, ST Ferrule End-face: PC, UPC, APC Fiber Mode: SM MM Panjang gelombang: 1310/1550/1490/850/1300 Paket: Steel Tube, ABS Hideung Box Struktur: 1 * 2/1 * 4/1 * 8/1 * 16/1 * 32/1 * 64 1 * 2 1 * 3 1 * 5 1 * 6 1 * 7 FBT Fiber Optic Splitter kalayan Jandéla Tunggal: FBT Fiber Optic Splitter mangrupikeun jinis alat manajemén kakuatan optik anu didamel nganggo téknologi Fuse Biconical Tape. Fitur: Rugi kaleuleuwihan Rendah Ragam Kopling Rasio Lingkungan stabil ...


Detil Produk

FAQ

Produk Tag

Pedaran Produk lengkep
Jenis Panyambung: SC, FC, LC, ST Ferrule End-face: PC, UPC, APC
Mode Serat: SM MM Panjang gelombang: 1310/1550/1490/850/1300
Pakét: Tabung Baja, Kotak Hideung ABS Struktur: 1 * 2/1 * 4/1 * 8/1 * 16/1 * 32/1 * 64

1 * 2 1 * 3 1 * 5 1 * 6 1 * 7 FBT Serat Optik Splitter kalayan Jandéla Tunggal

Pedaran:

FBT Fiber Optic Splitter mangrupikeun jinis alat manajemén kakuatan optik anu didamel nganggo téknologi Pita Fisik Biconical.

Fitur:

Leungitna kaleuleuwihan Rendah

Rupa-rupa Rasio Kopling

Lingkungan stabil

Modeu tunggal sareng multi modeu sayogi

Aplikasi:

Telekomunikasi jarak jauh

Sistem CATV & Sensor Serat Optik

Sistem komunikasi serat optik

Jaringan Daérah Lokal

Spésifikasi:

Parameter 1 × 2 1 × 4 1 × 8 1 × 16 1 × 32
Panjang Operasi (nm) 1310/1490/1550
Jenis Serat G657A1 atanapi konsumén dieusian
Insertion Loss (dB) (P / S Kelas) 3.8 / 4.0 7.1 / 7.3 10.2 / 10.5 13.5 / 13.7 17/17.4
Kaleungitan Saragam (dB) 0,4 0.6 0,8 1.2 1.5
Karugian Gumantung Polarisasi (dB) 0,2 0,2 0,2 0,25 0.3
Return Loss (dB) (P / S Kelas) 55/50 55/50 55/50 55/50 55/50
Diréktipitas (dB) 55 55 55 55 55
Karugian Gumantung Panjang gelombang (dB) 0.3 0.3 0.3 0,5 0,5
Stabilitas Suhu (-40 ~ 85 ℃) (dB) 0,4 0,4 0,4 0,5 0,5
Suhu Operasi (℃) -40 ~ 85
Suhu Panyimpenan (℃) -40 ~ 85

Gambar Produk:

FBT Fiber Optic Cable Splitter With Single Window , Fiber Optic Coupler 1*2 1*3 1*5 1*6 1*7

Tag:

serat optik splitter,

kopling serat optik

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami