4core 12core FTTH Network Drop Cable nganggo KFRP sareng Steel pikeun SC Fast Connector

Pedaran pondok:

Detil Produk Deskripsi Serat Type: G652D G657A1 G657A2 Cable Core: 2/4/6/8/12 Core Fiber Mode: OS1 OS2 OM1 OM2 OM3 Cable Jacket: LSZH Dianggo: Indoor outdoor Strength: FRP KFRP Steel Cable Colour: Bodas Hideung 4core 12core Kabel Serelek FTTH sareng KFRP sareng Baja kanggo SC Fast Connector Deskripsi: Gampang nyambungkeun tanpa splicing, gancang sareng merenah performa tarik sareng naksir anu hadé, jarak bentang pikeun jinis mandiri tiasa dugi ka 50 méter Flame retardant LSZH jaket m ...


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Pedaran Produk lengkep
Jenis Serat: G652D G657A1 G657A2 Kabel Inti: 2/4/6/8/12 Inti
Mode Serat: OS1 OS2 OM1 OM2 OM3 Jaket Kabel: LSZH
Pamakéan: Luar Ruangan Kakuatan: FRP KFRP Baja
Warna Kabel: Hideung Bodas

4core 12core FTTH Drop Cable nganggo KFRP sareng Steel pikeun SC Fast Connector

Pedaran:

Gampang sambungkeun tanpa splicing, gancang sareng merenah

Kinerja tarik tarik sareng naksir anu hadé, jarak bentang pikeun jinis mandiri tiasa dugi ka 50 méter

Jaket LSZH tahan seuneu nyumponan sarat panyalindungan seuneu anu relevan di lingkungan jero rohangan

Kawat utusan waja karbon tinggi ngamungkinkeun jinis mandiri pikeun ngagaduhan kakuatan tarik anu hadé.

Fitur:

Serat: Dugi ka 12, Serat buffered cahaya
Jinis Serat: Single-mode atanapi Multimode
Jinis Kabel: Kabel serelek buleud Squa
Anggota Kakuatan: Benang Aramid
Pilihan palapis: Sarung LSZH tunggal
Suhu Operating: -20 ℃ - 70 ℃
Kasatiaan: Luyu sareng standar IEC, ITU sareng EIA

Aplikasi:

Ruteu optik gancang dina wangunan (FTTx)

Sagala jinis kabel serat kalayan struktur anu béda-béda

Operasi jaringan optik kinerja tinggi

Dipaké dina kabel jero rohangan / outdoor

Dipaké dina kabel jero rohangan / outdoor

Spésifikasi:

Kinerja Serat Serat:

Kabel serat optik
(dB / km)

 

62,5μm
(850nm / 1300nm)
50μm
(850nm / 1300nm)
G.652
(1310nm / 550nm)
G.655
(1550nm / 625nm)
Atenuasi Max
3.5 / 1.5
3.5 / 1.5
0,36 / 0,22
0,22 / 0,26
Nilai has
3.0 / 1.0
3.0 / 1.0
0,35 / 0,21
0,21 / 0,24

TSpesifikasi echnical

Jinis kabel
Maksimal
intina
Kakuatan regangan
Résistansi Résistansi
Radius tikungan minimum
Jangka pondok
Jangka panjang
Jangka pondok
Jangka panjang
Dinamis
Statis
GJFJH
1
150
80
1000
500
20D
10D
GJYFJH
1
300
150
1000
500
20D
10D
GJYFJCH
2
600
300
1000
500
20D
10D
GJYFJCH
4
600
300
1000
500
20D
10D

Gambar Produk:

4core 12core FTTH Network Drop Cable with KFRP and Steel for SC Fast Connector

Tag:

kabel serelek serat optik,

kabel serelek serat


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami