Ndarës me fibra optike G657A2 për sensorë me fibra optike, bashkues Lc St St

Përshkrim i shkurtër:

Përshkrimi i hollësishëm i produktit Lloji i lidhësit: SC, FC, LC, ST Ferrule Fytyra fundore: PC, UPC, APC Lloji i fibrave: G652D G657A1 G657A2 Modaliteti i fibrës: Modaliteti i vetëm: Paketa: Tub çeliku, Struktura ABS: 1 × 32 2 × 32 G657A2 Fibër PLCFibër Ndarësi optik për sensorët optikë me fibra optike: Ndarësi i fibrave optike PLC është një element mikro-optik duke përdorur teknika fotolitografike për të formuar udhëzuesin e valës optike në substratin mesatar ose gjysmëpërçues për të realizuar funksionin e shpërndarjes së degës. Ndarësit e fibrave janë në dispozicion ...


Detaje të Produktit

FAQ

Etiketat e produkteve

Përshkrimi i hollësishëm i produktit
Lloji i lidhësit: SC, FC, LC, ST Fytyra fundore e Ferrule: PC, UPC, APC
Lloji i fibrave: G652D G657A1 G657A2 Modaliteti i fibrave: Singlmode
Paketa: Tub çeliku, ABS Struktura: 1 × 32 2 × 32

G657A2 Fibër PLC Fibër Ndarës Optik për Sensorë Fibër Optikë

Përshkrim:

Ndarësi i fibrave optike PLC është një element mikro-optik duke përdorur teknikat fotolitografike për të formuar udhëzuesin e valës optike në substratin mesatar ose gjysmëpërçues për të realizuar funksionin e shpërndarjes së degës.

Ndarësit e fibrave janë të disponueshëm me konfigurime 1 × 2, 1 × 3, 1 × 4, 1 × 5, 1 × 6, 1 × 8, 1 × 12, 1 × 16, 1 × 18, 1 × 32 dhe 1 64 me modaliteti i vetëm ose fibra multimode dhe ne ofrojmë të gjithë lidhësit e tipit të para-lidhura si SC, FC, ST, LC dhe E2000 etj.

Karakteristika:

Humbje e ulët e futjes

Humbje e varur nga polarizimi i ulët

Humbje e Kthimit të Lartë

Raporti i Ndarjes Opsionale 20/80, 40/60… (50/50 si parazgjedhje.)

Kompakt për zona të vogla aplikimi, si në tabaka mbyllëse ose bashkuese

Temperatura e gjerë e operimit dhe gjatësia e valës

Stabilitet i shkëlqyeshëm mjedisor dhe mekanik

Kualifikuar sipas Telcordia GR-1221 dhe GR-1209

Madhësia kompakte e tubit prej çeliku

Aplikacion:

FTTX (FTTP, FTTH, FTTN, FTTC)

Rrjetet optike pasive (PON)

Rrjetet lokale (LAN)

Sistemet CATV

Sistemi i amplifikimit, monitorimit

Pajisjet e provës

Informacioni i Rendit

Për Splitters FBT, Fiberstore ofron një seri të tërë të këtij lloji të përshtatur për specifike

Specifikim:

Tabela 1 - Ndarësi i fibrave PLC 1 × N

Parametrat 1 2 1 4 1 × 8 1 × 16 1 × 32 1 × 64
Gjatësia e Valës Operative (nm) 1260 ~ 1650
Lloji i fibrave G657A ose klient i specifikuar
Humbja e futjes (dB) (nota P / S) 3.8 / 4.0 7.1 / 7.3 10.2 / 10.5 13.5 / 13.7 16.5 / 16.9 20.5 / 21.0
Uniformiteti i Humbjes (dB) 0.4 0.6 0.8 1.2 1.5 2.0
Humbja e Kthimit (dB) (Shkalla P / S) 55/50 55/50 55/50 55/50 55/50 55/50
Humbja e varur nga polarizimi (dB) 0.2 0.2 0.2 0,25 0.3 0,35
Drejtueshmëria (dB) 55 55 55 55 55 55
Humbja e varur nga gjatësia e valës (dB) 0.3 0.3 0.3 0,5 0,5 0,5
Stabiliteti i temperaturës (-40 ~ 85) (dB) 0.4 0.4 0.4 0,5 0,5 0,5
Temperatura e punës () -40 ~ 85
Temperatura e magazinimit (℃) -40 ~ 85
Paketa Tub çeliku ose ABS

Tabela 2 - Ndarësi i fibrave PLC 2 × N

Parametrat 2 × 2 2 × 4 2 × 8 2 × 16 2 × 32 2 × 64
Gjatësia e Valës Operative (nm) 1260 ~ 1650
Lloji i fibrave G657A ose klient i specifikuar
Humbja e futjes (dB) 4.0 7.6 11.0 14.4 17.5 21.0
Uniformiteti i Humbjes (dB) 0.6 1.0 1.2 1.5 1.8 2.2
Humbja e Kthimit (dB) (Shkalla P / S) 55/50 55/50 55/50 55/50 55/50 55/50
Humbja e varur nga polarizimi (dB) 0.2 0.2 0.3 0.3 0.4 0.4
Drejtueshmëria (dB) 55 55 55 55 55 55
Humbja e varur nga gjatësia e valës (dB) 0.3 0.4 0,5 0,5 0,5 0,5
Stabiliteti i temperaturës (-40 ~ 85) (dB) 0.4 0.4 0.4 0,5 0,5 0,5
Temperatura e punës () -40 ~ 85
Temperatura e magazinimit (℃) -40 ~ 85
Paketa Tub çeliku ose ABS

Shënime:

  1. Specifikuar pa lidhje.
  2. Shtoni një humbje shtesë 0.15dB për lidhës

Pamja e produktit:

G657A2 Fiber Optic Splitter For Fiber Optical Sensors , Lc Lc  St St Coupler

Tag:

ndarës i fibrave optike,

ndan plc me fibra optike


  • E mëparshme:
  • Tjetra:

  • Shkruajeni mesazhin tuaj këtu dhe na e dërgoni