Сплитер за оптички влакна G657A2 за сензори со оптички влакна, спојка на Lc St St

Краток опис:

Детален опис на производот Тип на приклучок: SC, FC, LC, ST Ferrule Крајно лице: компјутер, UPC, APC Тип на влакно: G652D G657A1 G657A2 Режим на влакно: Синглмод Пакет: Челична цевка, ABS структура: 1 × 32 2 × 32 G657A2 влакна PLC влакна Оптички сплитер за оптички сензори со влакна Опис: ПЛЦ оптички влакна сплитер е микро-оптички елемент со користење на фотолитографски техники за формирање оптички брановодник на средна или полупроводничка подлога за реализација на функцијата на дистрибуција на гранките. Сплитерите на влакна се достапни ...


Детали за производот

Најчесто поставувани прашања

Ознаки на производот

Детален опис на производот
Вид на конектор: СЦ, ФК, ЛЦ, СВ Феруле крајно лице: Компјутер, UPC, APC
Тип на влакна: G652D G657A1 G657A2 Режим на влакна: Синглмод
Пакет: Челична цевка, ABS Структура: 1 × 32 2 × 32

G657A2 влакна PLCFiber оптички сплитер за сензори со оптички влакна

Опис:

Сплитер за оптички влакна PLC е микро-оптички елемент со користење на фотолитографски техники за формирање на оптички брановодник на средна или полупроводничка подлога за реализација на функцијата на дистрибуција на гранките.

Сплитерите на влакна се достапни со 1 × 2, 1 × 3, 1 × 4, 1 × 5, 1 × 6, 1 × 8, 1 × 12, 1 × 16, 1 × 18, 1 × 32 и 1 64 конфигурации со единечен режим или мултимодни влакна и ние нудиме сите тип конектори од претходно приклучени како SC, FC, ST, LC и E2000 итн.

Карактеристика:

Мала загуба на вметнување

Ниска загуба од поларизација

Висока загуба во поврат

Факултативен однос на поделба 20/80, 40/60… (50/50 стандардно.)

Компактен за мали области за нанесување, како што се во фиоки за затворање или спојување

Широка работна температура и бранова должина

Одлична еколошка и механичка стабилност

Квалификувани под Telcordia GR-1221 и GR-1209

Компактна големина на челична цевка

Апликација:

FTTX (FTTP, FTTH, FTTN, FTTC)

Пасивни оптички мрежи (PON)

Локални мрежи (LAN)

CATV системи

Засилување, систем за следење

Тест опрема

Информации за нарачката

За FBT Splitters, Fiberstore обезбедува цела серија од овој вид прилагодени за специфични

Спецификација:

Табела 1 - 1 × N PLC сплитер на влакна

Параметри 1 × 2 1 × 4 1 × 8 1 × 16 1 × 32 1 × 64
Работна бранова должина (nm) 1260 ~ 1650 година
Тип на влакна G657A или специфициран клиент
Губење на вметнување (dB) (одделение P / S) 3,8 / 4,0 7.1 / 7.3 10,2 / 10,5 13,5 / 13,7 16,5 / 16,9 20.5 / 21.0
Единственост на загубата (dB) 0,4 0,6 0,8 1.2 1.5 2.0
Враќање на загубата (dB) (одделение P / S) 55/50 55/50 55/50 55/50 55/50 55/50
Зависна загуба од поларизација (dB) 0.2 0.2 0.2 0,25 0,3 0,35
Насока (dB) 55 55 55 55 55 55
Зависна загуба од бранова должина (dB) 0,3 0,3 0,3 0,5 0,5 0,5
Стабилност на температурата (-40 ~ 85 ℃) (dB) 0,4 0,4 0,4 0,5 0,5 0,5
Работна температура (℃) -40 ~ 85
Температура на складирање (℃) -40 ~ 85
Пакет Челична цевка или ABS

Табела 2 - Поделувач на влакна со 2 × N PLC

Параметри 2 × 2 2 × 4 2 × 8 2 × 16 2 × 32 2 × 64
Работна бранова должина (nm) 1260 ~ 1650 година
Тип на влакна G657A или специфициран клиент
Губење на вметнување (dB) 4.0 7.6 11.0 14.4 17.5 21.0
Единственост на загубата (dB) 0,6 1,0 1.2 1.5 1,8 2.2
Враќање на загубата (dB) (одделение P / S) 55/50 55/50 55/50 55/50 55/50 55/50
Зависна загуба од поларизација (dB) 0.2 0.2 0,3 0,3 0,4 0,4
Насока (dB) 55 55 55 55 55 55
Зависна загуба од бранова должина (dB) 0,3 0,4 0,5 0,5 0,5 0,5
Стабилност на температурата (-40 ~ 85 ℃) (dB) 0,4 0,4 0,4 0,5 0,5 0,5
Работна температура (℃) -40 ~ 85
Температура на складирање (℃) -40 ~ 85
Пакет Челична цевка или ABS

Белешки:

  1. Наведено без конектори.
  2. Додадете дополнителна загуба од 0,15 dB по конектор

Слика на производот:

G657A2 Fiber Optic Splitter For Fiber Optical Sensors , Lc Lc  St St Coupler

Таг:

сплитер на оптички влакна,

сплитер на оптички влакна


  • Претходно:
  • Следно:

  • Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја