Jaket PE Serat Multimode Luar Ruangan Jaket PE Ireng Kanthi Gel Tube - Konstruksi Diisi

Katrangan singkat:

Deskripsi Produk Detail Jenis Kabel: Tipe Serat Luar: SM / MM Kabel Inti: 2-24 Jaket Kabel: Struktur MDPE / HDPE: Jaket Uni-Tube: Kabel Serat Optik Multimode GYXTW Multimode Hitam dengan Jaket PE Hitam: Keterangan Lapis Lapis Baja GYXTW Jaket Tunggal / Kabel Single Armored dirancang kanthi fleksibilitas lan fleksibilitas sing dibutuhake kanggo instalasi sing paling nuntut, kalebu dikubur langsung. Waja logam digunakake nalika proteksi mekanik dikarepake. Fitur: Uni -...


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Katrangan Produk Rinci
Jinis Kabel: Ruangan njobo Jinis Serat: SM / MM
Inti Kabel: 2-24 Jaket Kabel: MDPE / HDPE
Struktur: Uni-Tube Jaket: Ireng

 

Kabel Serat Optik GYXTW Multimode Luar Ruangan kanthi Jaket PE Ireng

Katrangan:

Jaket Tunggal Lapis Lapis Baja GYXTW / Kabel Lapis Baja dirancang kanthi fleksibilitas lan fleksibilitas

dibutuhake kanggo instalasi sing paling nuntut, kalebu ngubur langsung.

Waja logam digunakake nalika proteksi mekanik dikarepake.

Fitur:

Konstruksi isi gel tabung uni kanggo nglindhungi serat sing unggul.

Waja logam kanggo nglindhungi kabel saka serangan rodent lan karusakan mekanik.

Kawat baja semat nyedhiyakake kekuatan tarik sing kuat lan resistensi tresna.

Kompak, gampang dipasang.

Desain UV lan anti banyu.

Aplikasi:

Komunikasi swara utawa data interbuilding.

Diinstal ing saluran, saluran lemah.

FTTx / FTTH / FTTD


Spesifikasi:

Jinis Serat G.652 G.655 50/125 ^ m 62.5 / 125 ^ m
Attenuasi(+ 20X) 850 nm <3,0 dB / km <3,3 dB / km
1300 nm <1,0 dB / km <1,0 dB / km
1310 nm <0,36 dB / km <0,40 dB / km
1550 nm <0,22 dB / km <0,23 dB / km
Bandwidth 850 nm > 500 MHz-km > 200 Mhz-km
1300 nm > 500 MHz-km > 500 Mhz-km
Aperture Nomer 0,200 ± 0,015 NA 0,275 ± 0,015 NA
Kabel Motong Panjang gelombang cc <1260 nm <1450 nm

Struktur lan Spesifikasi Teknis:

SeratDietung NominalDhiameter

(mm)

NominalBobot

(kg / km)

Beban Tarik sing Diidini(N) Resistensi Crush sing Diidini
(N / 100mm)
Jangka Pendek Jangka Panjang Jangka Pendek Jangka Panjang
2 ~ 12 8.6 95 1500 600 1000 300
14 ~ 24 9.0 110 1500 600 1000 300

Cathetan: Lembar data iki mung bisa dadi referensi, nanging ora dadi tambahan kanggo kontrak. Hubungi wong sing dodol kanggo informasi lengkap.

Gambar Produk:

Outdoor Multimode Fiber Optic Cable Black PE Jacket With Uni - Tube Gel - Filled Construction

Tag:

kabel serat optik mode siji,

kabel serat waja


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita