Kothak Splitter Serat Optik LGX PLC nganggo Adaptor Serat Optik SC APC

Katrangan singkat:

Deskripsi Produk Detail Jenis Konektor: SC, FC, LC, ST Ferrule End-face: PC, UPC, APC Fiber Type: G652D G657A1 G657A2 Fiber Mode: Singlmode Package: Steel Tube, ABS Structure: 1 × 32 2 × 32 LGX PLC Splitter Kothak karo Adaptor Serat Optik SC APC Simplex: TTI nyedhiyakake kabeh seri produk splitter 1xN lan 2xN sing disesuaikan kanggo aplikasi tartamtu. Kabeh produk ketemu persyaratan GR-1209-CORE lan GR-1221-CORE. Fitur: Keseragaman sing apik lan kurang nyisipake ...


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Katrangan Produk Rinci
Jinis Konektor: SC, FC, LC, ST Ferrule End-face: PC, UPC, APC
Jinis Serat: G652D G657A1 G657A2 Mode Serat: Singlmode
Paket: Tabung Baja, ABS Struktur: 1 × 32 2 × 32

LGX PLC Splitter Box kanthi Adaptor Serat Optik SC APC Simplex

Katrangan:

TTI nyedhiyakake kabeh seri produk splitter 1xN lan 2xN sing dirancang kanggo aplikasi tartamtu. Kabeh produk ketemu persyaratan GR-1209-CORE lan GR-1221-CORE.

Fitur:

Keseragaman sing apik lan kurang nyisipake

Kerugian Tergantung Polarisasi

Mekanik Banget

Stabilitas Telecordia GR-1221 lan GR-1209

Komponen liwat TLC-Certified, Sesuai karo YD1117-2001

Rasio Pungkasan Polarisasi Tinggi & Keseragaman Banget

Input serat: serat 0.9mm utawa 250μm kanggo pilihan

Output serat: serat gulung 250μm (Iki mupangat kanggo splicing) Serat G.657A

Aplikasi:

Serat menyang titik (FTTX)

Jaringan area lokal (LAN)

Televisi kabel (CATV)

Piranti uji coba

Serat kanggo omah (FTTH)

Jaringan optik pasif (PON, GEPON)

Spesifikasi:

Tabel 1 - 1 × N PLC Serat Splitter

Parameter 1 × 2 1 × 4 1 × 8 1 × 16 1 × 32 1 × 64
Panjang Operasi (nm) 1260 ~ 1650
Jinis Serat G657A utawa pelanggan sing ditemtokake
Kerugian Insertion (dB) (P / S Kelas) 3.8 / 4.0 7.1 / 7.3 10.2 / 10.5 13.5 / 13.7 16.5 / 16.9 20.5 / 21.0
Seragam Kerugian (dB) 0,4 0,6 0,8 1.2 1.5 2.0
Return Loss (dB) (P / S Kelas) 55/50 55/50 55/50 55/50 55/50 55/50
Kerugian Gumantung Polarisasi (dB) 0,2 0,2 0,2 0,25 0,3 0,35
Directivity (dB) 55 55 55 55 55 55
Kerugian Ketergantungan Gelombang (dB) 0,3 0,3 0,3 0,5 0,5 0,5
Stabilitas Suhu (-40 ~ 85 ℃) (dB) 0,4 0,4 0,4 0,5 0,5 0,5
Suhu Operasi (℃) -40 ~ 85
Suhu Panyimpenan (℃) -40 ~ 85
Paket Tube Steel utawa ABS

Tabel 2 - 2 × N PLC Serat Splitter

Parameter 2 × 2 2 × 4 2 × 8 2 × 16 2 × 32 2 × 64
Panjang Operasi (nm) 1260 ~ 1650
Jinis Serat G657A utawa pelanggan sing ditemtokake
Kerugian Insertion (dB) 4.0 7.6 11.0 14.4 17.5 21.0
Seragam Kerugian (dB) 0,6 1.0 1.2 1.5 1.8 2.2
Return Loss (dB) (P / S Kelas) 55/50 55/50 55/50 55/50 55/50 55/50
Kerugian Gumantung Polarisasi (dB) 0,2 0,2 0,3 0,3 0,4 0,4
Directivity (dB) 55 55 55 55 55 55
Kerugian Ketergantungan Gelombang (dB) 0,3 0,4 0,5 0,5 0,5 0,5
Stabilitas Suhu (-40 ~ 85 ℃) (dB) 0,4 0,4 0,4 0,5 0,5 0,5
Suhu Operasi (℃) -40 ~ 85
Suhu Panyimpenan (℃) -40 ~ 85
Paket Tube Steel utawa ABS

Cathetan:

  1. Ditetepake tanpa konektor.
  2. Tambah kerugian 0.15dB tambahan saben konektor

Gambar Produk:

LGX PLC Fiber Optic Splitter Box with SC APC Simplex Fiber Optic Adapters

Tag:

kopling serat optik,

serat optik plc splitter


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita